04 august 2007

3 ardei / incursiune in gipsyland

Azi am fost la Obor, da... in piata aia despre care zic in permanenta ca e un jeg si un focar de infectie. Din pacate e singura relativ aproape de mine si cea mai bine aprovizionata, recunosc. Am incercat Albinuta, Cora etc. Din pacate am luat de prea multe ori fructe sau legume vechi sau nu am gasit deloc ce cautam. Asa ca, m-am dus in Obor. Oameni multi, inghesuiala. Printre altele, am vrut sa cumpar 3 ardei. Tipu' colorat (a se intelege colorat ca atitudine, adica nu sunt rasista, insist) se uita stramb la mine si incearca sa ma convinga sa iau 6 bucati, ii spun frumos ca vreau doar 3, imi ia banii dupa care imi spune in scarba: " Sa te duci la Mega Image, nu ai ce cauta in Obor", dupa care adauga "Urato!". Inca plang, adica sunt urata??? Eu eram sigura ca nu sunt, trebuie sa imi schimb tastatura :( e inundata acum :'((((( Cat fluviul de durere si de lacrimi.

Adevarul e ca m-am enervat. Desi tiganul (am zis tigan... politically incorrect, stiu) avea dreptate. Chiar nu am ce cauta in Obor. De abia astept sa il darame si sa faca un mare mall. Da mall. Si o hala in care sa fie piata, sa fie curat, iar tiganii astia borati sa fie obligati sa iti vanda 3 ardei, sau chiar, de ce nu, unul singur, pentru ca nu vor mai avea incotro.

Inventar final: 1 pepene galben, 3 ardei grasi, 4 nectarine, 1 piatra ponce si niste flori dragute.

Disclaimer: Nu am nimic cu pietele in general, cu oamenii ok care vand acolo - care stiu sa zica multumesc - sau cu tiganii in general.