22 februarie 2008

D-zeu ce ar face cu mass-urile?

Azi dimineata cand am deschis messenger-ul am primit inca un mass. De data aceasta nu trebuia sa ajut nici un copil care avea nevoie disperata de o transfuzie de sange cu grupa rara sau sa trimit la inca 10 si sa apas F6 ca sa vad numele persoanei iubite, de data aceasta trebuia sa dau mai departe, sa nu cumva sa rup lantul ca sa mi se intample ceva bun. Era sugerat si Dumnezeu, ca un mic imbold, ceva de genul: e pacat sa nu dai mass-ul asta mai departe, nu ai inima daca nu o faci.

Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastra in RAI m-a vazut pe mine si m-a intrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. azi??? Iar eu i-am raspuns: Doamne te rog sa ai grija de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui, si de prietenii lui speciali. Ei merita asta si ii iubesc foarte mult. Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, ii poti vedea inceputul dar nu si sfarsitul.Acest mesaj este valabil din ziua in care il primesti. Trimite asta prietenilor tai. Ceva bun se va intampla cu tine azi. Ceva pe care tu asteptai de mult sa ti se intample. Nu rupe acest lant.

Poate sunt eu evil, dar umila mea parere este ca mass-urile de pe messenger sau mail nu sunt decat o modalitate prin care niste tipi destepti conving niste tipi mai putin destepti sa trimita niste ineptii pentru ca apoi tipii destepti de mai sus sa identifice adresele active si sa le spamuiasca cu deja clasicele - want a bigger cOck and all the rest of the bullshit.

Oricum, asta cu Dumnezeu trebuie sa recunosc ca e noua. Aproape ca ma simt vinovata 0,0005% ca nu ma atinge nici cat negru sub unghie credinta asta online. Vai. Sunt irecuperabila. Oare o sa ajung direct in Iad?