17 martie 2012
omleta romaneasca
Omleta asta nu ma caracterizeaza. Gata, am zis-o. Adica eu sunt mai degraba genul de omleta cu curmale, care sa fim seriosi, numai romaneasca nu e. Dar cateodata te apuca asa un dor de ceva romanesc, chiar daca gusti ceva romanesc in fiecare zi :)) Asa ca atunci cand dorul asta se combina cu bucata aia de slanina, adusa de acasa, care se uita urat la tine din frigider ca nu te atingi de ea... iese ceva bun si gras :))
Asa ca se feliaza niste slanina si se arunca in tigaia incinsa. Nu e nevoie sa puneti ulei pentru ca se va topi slanina. Cand ajunge ruginie, se toarna ouale batute si se mai arunca niste telemea taiata cubulete.
Iar la sfarsit daca aveti si niste ardei copt, un mic dejun mai romanesc de atat nu se poate :)
Sa aveti un weekend fericit!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)