29 aprilie 2008

I'm going4it

Nu sunt blogger serios, dar am zis ca nu ratez acest concurs go4it, prietenii stiu de ce :) Am un Nokia 6300 de care sunt foarte multumita in general, mai putin de faptul ca nu tine bateria decat vreo 2 zile... Stiam de cand l-am luat ca are autonomie scazuta, dar m-am gandit ca va compensa prin calitati, si asa e. Oricum telefonul asta l-am cumparat in disperare de cauza dupa ce cumparasem in necunostinta de cauzat un LG Chocolate. Pentru ca m-am trezit intr-o duminica fara telefon mobil, am dat buzna la unul dintre putinele magazine deschise si dupa o ora de holbat la telefoane, oferte si contra-oferte am luat acest LG, care nu stiam ca e faimosul Chocolate. Nu am putut suna un prieten pentru ca... eram fara telefon. Dupa cateva luni de chin cu touch-ul lucios care se zgaria la contactul cu aerul sau care nu reactiona iarna daca aveai manusi, ca sa nu mai vorbim de probleme de soft si multe altele, am zis gata. Si asa dupa cateva investigatii am ales Nokia 6300 de care sunt foarte multumita pana in ziua de azi. Nu mai plictisesc pe nimeni cu caracteristicile tehnice, sunt pe google :)

Si daca va intrebati ce-mi veni cu reclama asta la Nokia si anti-reclama LG... raspunsul e aici. A fost bine, Andrei? :)

Borduriada a ajuns pe alei


S-a tot scris prin presa despre cum bordurile din Bucuresti se schimba, desi nu e nevoie, din cauza ca un primar ar avea firma de borduri sau ceva prieteni cu firma de borduri... Subiectul nu m-a atins realmente pana saptamana trecuta cand mi-a tunat o masina de spart cimentul vreo 3 zile in cap de dimineata pana seara. Da. Borduriada a ajuns si pe alei, mai precis, pe aleea din fata blocului. Faptul ca bordurile nu erau tocmai prim plan de atac in modernizarea zonei este de netagaduit, dar sa scoti borduri, sa pui altele noi si sa lasi gropi intre cimentul gaurit si noua bordura deja e mult prea tipic romanesc. Si intrebarea ramane, eu cu cine votez? Poate cu unul cu firma de autostrazi si drumuri ca tot nu prea cred ca o sa vedem autostrazi in urmatorii 50 de ani in Romania.