Sau ce sa faci cand nu vrei sa iesi din casa, iar rezervele de mancare sunt pe terminate. Aduni ce ti-a ramas prin frigider si in mod surprinzator iese un fel de salata orientala,
with a twist. Am adunat:
- 1 kg de cartofi
- 2 fire de praz
- 4 oua
- cateva rosii deshidratate
- doua legaturi de frunze de patrunjel
- sucul de la o jumatate de lamaie
- un morcov
- ulei de masline
- sare
- piper
Cartofii i-am fiert in coaja dupa reteta clasica, apoi i-am curatat de coaja si i-am taiat felii. Ouale trebuiau fierte tari, doar ca nu imi plac tari, asa ca le-am fiert 4 minute si au iesit undeva la mijloc intre moi si tari. Trebuia sa folosim ceapa, dar am folosit praz, iar restul ingredientelor le-am pus ca sa fie o salata fresh.
 |
rosii deshidratate si oua |
 |
morcov, frunze de patrunjel si praz |
Si iata, salata orientala reinventata. Pofta buna!