02 februarie 2013

salata orientala


Sau ce sa faci cand nu vrei sa iesi din casa, iar rezervele de mancare sunt pe terminate. Aduni ce ti-a ramas prin frigider si in mod surprinzator iese un fel de salata orientala, with a twist. Am adunat:
  • 1 kg de cartofi 
  • 2 fire de praz
  • 4 oua
  • cateva rosii deshidratate
  • doua legaturi de frunze de patrunjel
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • un morcov
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Cartofii i-am fiert in coaja dupa reteta clasica, apoi i-am curatat de coaja si i-am taiat felii. Ouale trebuiau fierte tari, doar ca nu imi plac tari, asa ca le-am fiert 4 minute si au iesit undeva la mijloc intre moi si tari.  Trebuia sa folosim ceapa, dar am folosit praz, iar restul ingredientelor le-am pus ca sa fie o salata fresh.

rosii deshidratate si oua

morcov, frunze de patrunjel si praz



Si iata, salata orientala reinventata. Pofta buna!