25 august 2013

lunchbox / pranz la caserola

Hiello people. Long time no talk. Da, stiu ca am cam tras chiulul, dar uite ca mi-am facut avant de pe un deal si iata-ma cu o idee noua care sper sa va si placa. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu mai greu decat cu ce ma imbrac maine raspund la intrebarea ce mananc la pranz? Dupa ce am eliminat restaurantele de pe langa birou si impinge-tavile si geamurile (adica locurile de take away) am retrecut la pranzul din caserola pentru ca, de ce sa nu recunoasc, cu toata lipsa de modestie, e mai bun si mai sanatos decat multe dintre celelalte alternative. Ceea ce nu inseamna ca sunt o caserola-nazi, alternez intre lunchbox de acasa si iesit in oras, dar m-am gandit ca poate vreti sa luati de undeva niste inspiratie, daca va suna arata bine combinatiile care cad din frigiderul meu :) Acestea find zise, iata pranzul de maine.

Salata de ton, rosii, ardei copti, urda, busuioc si lamaie



La ''reteta'' de salata mai sus am mai pus putin piper, iar sarea o adaug in momentul in care iau pranzul. Nu adaugati niciodata inainte de momentul in care mancati, sarea sau lamaia pentru ca se va oxida salata si nu vreti asta. La desert cateva afine si zmeura, iar gustarea de mai tarziu dovleac copt cu spices.

Sa aveti o saptamana minunata!