Mai puneti un pic de ardei iute, 2 cepe (verzi sau 1 normala), 1 castravete, 1 ardei rosu si 1 ardei verde, cativa catei de usturoi (1-5 in functie de cat de mult va place - eu am pus 5 :)
Mai adaugati si vreo 2-3 felii de paine alba sau neagra.
Si un pahar de supa de legume sau apa daca nu aveti supa. Eu aveam
facuta cuburi in congelator - astepta sa fie bagata in seama la vreo
reteta :)
Toate ingredientele se taie grosier si se pun in blender, in ture. Nu
umpleti blenderul pana in buza ca va da pe dinafara, puneti cam pana la
jumatate. La sfarsit, daca vreti sa fie ca din carti, trebuie sa dati
tot continutul printr-un tifon, ca sa ramana bucatile mai mari, daca au
supravietuit blenderului. La mine nu au supravietuit, asa ca l-am papat
direct asa :)Nu uitati de sare, piper si putin ulei de masline picurat in farfurie. O puteti manca cu paine prajita sau cu crutoane. ¡buen provecho! :)
2 comentarii:
mdaaa... ca sa eviti cuburile de supa, se recomanda sa fierbi toate componentele descrise de tine. preferabil painea trebuie sa fie alba si se lasa la muiat. dupa ce fierb legumele, se paseaza, impreuna cu painea. pentru cei iubitori de picant se poate adauga si un ardei iute si niste piper. dupa ce se paseaza bine, se raceste si se pune la frigider :P
pai in cazul asta avem supa de rosii rece, nu gazpacho :p
Trimiteți un comentariu