04 decembrie 2007

De ce BCR + Erste Bank = 0

Am auzit toti ca BCR a fuzionat cu Erste Bank, mai ales din reclamele care au fost pe toate liniile. Da, ar fi frumos sa existe cineva care sa stie exact ce iti doresti, dar la fel de frumos ar fi si sa ai servicii decente intr-o banca, ceea ce nu e cazul. M-am trezit cum-necum cu trei conturi la BCR, unul in euro si doua in lei. Dupa doua luni de cand nu mai aveam nimic in ele, m-am gandit sa merg sa le inchid. Sumarul este: am pierdut o ora in doua zile, am platit 1 EURO pentru un comision de 0.05 EURO, am platit 3 lei ca sa retrag 10 lei de pe card, ultimii adica. Am mai platit si alte comisione pentru ca citez "desi cand ati deschis dvs. conturile nu existau comisioane de administrare, acum exista de 2 luni si trebuie sa le achitati". Nu mai e nevoie sa adaug ca nimeni nu m-a anuntat ca de acum trebuie sa platesc comisioane. Asa ca daca BCR era inainte o institutie plina de fosile care nu stiau ce e internetul, acum e o institutie cu comisioane fabuloase si reclame pompoase, plina de fosile care nu stiu ce e internetul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am descoperit o chestie mişto: ING. Mi-am făcut cont în 10 minute cu o d-ră draguţă şi eficientă. Cardul mi-a venit cam într-o săptămână.

Partea mişto e că au self-banking: poţi intra oricând, chiar şi noaptea (deschizi uşa cu cardul - pe bune) în sediul lor (într-una din camere, nu peste tot), ai acces la bancomat (poţi să scoţi sau chiar să depui bani!!) şi ai acces printr-un touch screen la contul tău cu posibilitatea de a face diverse operatiuni pe cont(cumpărarea/vânzare valută, plăti, transferuri etc). Totul extrem de simplu, user friendly şi fără să te mai enerveze nu ştiu ce funcţionari