A apărut o eroare în acest obiect gadget

23 ianuarie 2008

dupa 2 luni si 27 de zile

Azi am primit telefonul, pardon Telefonul. Tza telefon. De la Dolce. Pentru necunoscatori, din varii motive, de aproape 3 luni incerc sa imi bag cablu TV. Da, banalul cablu TV. Cu internetul a fost simplu, am luat dintr'ala prost, aka de cartier. Dar au venit baietii rapid si merge, well, acceptabil. Cu cablul am avut meciuri cu RDS-ul, cu Dolce si cu UPC-ul. Si cererea facuta in noiembrie la Dolce, cea pentru care am dat muuulte telefoane in care mi-am folosit toate skill-urile de client nemultumit acumulate in munca la cascuta degeaba, evident. Instalarea care trebuia sa se faca in MAXIM doua sapatamani, ei bine, va fi onorata maine, dupa 2 luni si 27 de zile.

Aceasta a fost o campanie de promovare a serviciilor Made in Romania. Pentru ca noi, companiile romanesti, nu avem nevoie de banii vostri, ai clientilor. Avem destui.

UPDATE: Aseara au venit baietii si au instalat farfuria. Imensa, acopera din geam si cam strica din priveliste. Nu se putea altfel. Asta e. Ceea ce nu a spus nimeni de la Romtelecom in multele discutii din ultimele 3 luni si ce nu iti spune nimeni cand faci comanda de dolce este ca.... nu poti fi Dolce daca nu ai orientarea apartamentului spre sud-est. Pam pam. La noi semnal 100%. Se minunau baietii ca rarisim se prinde semnalul 100%. Si ii intreb, ce se intampla daca aveam apartamentul pe cealalta parte a blocului (adica orientat spre nord-vest). Pai nu va puteam monta. Simplu. Si de la capat.

2 comentarii:

Iulian spunea...

Si esti sigura ca vin maine? :))
Oricum, iti tin pumnii!!!..... in caz ca nu vin, fii pregatita sa-i dai mai departe ;)
Cel mai frumos ar fi fost sa le tragi tzeapa(dar ti-ar mai fi trebuit ceva nervi si timp sa mergi pe la alti operatori, si sa gasesti unu de cuvant :( )

Bianqua spunea...

Mi-ar fi placut sa le spun "nu multumesc, am deja cablu de la X", dar din pacate nu e cazul :(

A apărut o eroare în acest obiect gadget