06 martie 2008

Stiri sau nu...

De mult, mult timp nu m-am mai uitat la stiri decat pe Realitatea, Euronews, CNN si din cand in cand pe Antena 3. Pana zilele trecute cand am ajuns intamplator la stirile de pe PRO TV. A se mentiona ca nu erau faimoasele stiri de la ora 5, era dimineata. Si incepem, undeva in Moldova, nu mai retin unde, intr-un bloc gri o mama si-a injunghiat fiul de 30 si ceva de ani in inima si l-a omorat. Detalii, cum l-a spalat, declaratii ale vecinilor, dupa care incepe o muzica de background - ca la film, nu? - si o mana simuleaza injunghierea agitand un cutit in aer. Efect dramatic maxim. Nu am mai rezistat pana la a doua stire asa ca nu stiu continuarea de pe PRO, dar mai tarziu in decursul aceleiasi zile intru pe antena1.ro si gasesc titlurile stirilor de mai jos.

M-au lovit asa in moalele capului. Imi aduc aminte de un Audible de pe Yahoo: "What happened? I've been making a sandwich for the past 5 minutes".

4 comentarii:

Iulian spunea...

Dap.... aceeasi experienta am avut-o si eu.... de atunci ma rezum la posturile de documentare, de sport, si ocazional EuroNews

Oare chiar nu mai avem probleme cu adevarat importante? :D

Anonim spunea...

mi-e din ce în ce mai scârbă de ziarişti

Bianqua spunea...

nu sunt atat jurnalistii de vina cat politica editoriala a posturilor.

Anonim spunea...

vai săracii jurnalişti, ei n-au nici o vină, fac doar ce li se spună de mai sus