08 octombrie 2008

pe baterie

Din seria un Dorel a taiat un cablu, in dimineata aceasta am stat mai bine de o ora fara curent la biuro. Dar am lucrat, sefa, sa stii, bateria la laptop all ok, UPS-ul a functionat, asa ca am avut si net. Noi astia posesorii de laptop, ca aia cu desktopuri au somat, evident. A intrat o colega in birou si m-a rugat daca poate intra la mine pe calculator ca sa printeze ceva. Poti intra, zic, dar imprimanta nu are curent. hihihi. Booon. Toate ca toate, dar ajungeau toti gafaind la noi la 4, ia ghiciti de ce. Nu mergeau lifturile, normal. Pe hol arata un pic a criza, intuneric, doar beculetele care semnalau iesirile erau aprinse, de un verde putin ingrijorator. Si pentru ca suntem in pipera city, cu c mic, nici apa nu a mai curs in scurt timp pentru ca era si aia legata cumva de curentul electric. Dar aveam butoaie la fantana. Ziua a fost salvata. Noroc ca s-a luat curentul dimineata si nu seara, ca ar fi fost amuzant sa stam la lumina de laptop, pe intuneric, aici la tara. Avand in vedere ca atunci cand nu e praf, e noroi, iar curentul mai pica si el periodic, canalizarea nu exista, drumuri asfaltate nici atat, cand ma fac mare vreau sa imi iau casa in Pipera.

6 comentarii:

Hudrea spunea...

Frumos, ne-a plăcut, mai vrem.

Meniul ăla, tot împrăştiat e?

Bianqua spunea...

Meniul tot scurs dupa cum se vede. Am cautat in help, nimic care sa ajute, adresa de contact pentru marile genii de la blogspot nici atat, daca gasesti vreun mail da si mie te rog, sa-ti traiasca famelia :)

Hudrea spunea...

Ai încercat să schimbi template-ul? Dacă schimbi şi tot aşa face, va tb să găseşti un priceput să ţi se uite prin css-uri şi php-uri, sunt ceva scurgeri pe-acolo, nişte coduri greşite, erori din template...

Bianqua spunea...

Am incercat sa schimb template-ul, initial in preview arata ok, cand il aplicam arata aiurea. Acum si in preview arata aiurea. :( Am vazut si pe la alte bloguri aceeasi problema. Mail catre supportul de la blogspot? Anyone?

Monica spunea...

Scuze, ma bag si eu, ca vad ca ai aceeasi tema cu mine: nu cumva toata gadgetaraia e asezata in josul paginii? Ca le poti pune fie lateral, fie in jos. Stie Hudrea ce zic. Poate la tine sint puse-n jos.

Template-ul e Minima Strech, nu?

Bianqua spunea...

Nu e nicio problema, doar ca nu am rezolvare, dupa cum explicam mai sus e un bug de la blogger si cum nu sunt programator nu am cum sa o rezolv :(