14 ianuarie 2009

now stop worring and enjoy your life

funny pictures of cats with captions
more animals



The Guardian a lansat o campanie demna de toata atentia. A incitat spiritele, dupa cum era de asteptat :) Nu am cum sa nu imi vina in minte un argument destul de pertinent: cu cat creste nivelul de educatie intr-o societate, cu atat scade sentimentul religios. Nu vreau sa dau verdicte ca ar fi bine sau ar fi rau, dar cand vad planurile maretei catedrale a neamului si cat va ajunge sa coste, nu am cum sa nu fiu pro, pro campania englezilor adica. Articolul complet aici.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Mi se pare oarecum normal. In evul mediu, unde educatia era precara, oamenii erau usor de manipulat, nimeni nu punea la indoiala spusele bisericii

Acum, cand stiinta ne ofera si o alta explicatie decat "doamne doamne a creat lumea in 7 zile", e normal ca sa nu mai creada atata lume.

Plus ca acum nu mai e nimeni ars pe rug :P

Anonim spunea...

I couldn't agree more on that.

On the other hand, noi aici la România, suntem în evul mediu.

Apropo, sloganul e minunat. Foarte bine găsit.

Aprope de educaţie-sus, sentiment religios-varză, în Olanda multe biserici s-au transformat în biblioteci, cămine studenţeşti sau chiar baruri. Pentru că nu le mai folosea nimeni în scopul în care au fost construite, de-aia. Doar nu era să le dărâme. Nu, nu glumesc.