mica sedinta inainte sa ne apucam de treaba |
Cu o lista impresionanta de ingredinte obligatorii am purces la gatit in aer liber cu ajutorul unei plite cu inductie, a unui cuptor electric si a unui mixer mic. Taskul a fost sa realizam un antreu, un fel principal si un desert in 3 ore. Avand in vedere ca lista de 23 de ingrediente trebuia epuizata, au iesit niste preparate destul de complicate si de numeroase.
feluri preparate sub privirile curioase ale brasovenilor :) |
chop, chop, faster! |
Iata in mare ce am preparat:
Menu du jour
Aperitiv
tartine cu somon tartar
zuchini pane cu sunca de praga
sparaghel cu gorgonzola si nuca
Fel principal
vita cu usturoi
piure de cartofi dulci
risotto cu ciuperci si creveti
ardei gras cu otet balsamic
Desert
tarta cu ciocolata, capsuni si menta
primul meu sparanghel ever! :D |
aperitivul |
desertul |
toata lumea sa zica branzaaaa |
Fotografiile minunate pe care le vedeti sunt facute de Gabriel Chirica de la www.instudio.ro pentru ca la cat multitasking am facut cu felurile de mancare, timp de poze nu a mai ramas. Mai multe detalii si imagini de la eveniment gasiti pe siteul Good Food.
A fost o experienta minunata, challenging si care cu siguranta mi-a pus in alta perspectiva o competitie de gatit. E mai greu decat credeti!!! :) Dar ma bucur ca am reusit sa prepar atatea feluri intr-un timp atat de scurt si ca am folosit toate ingredientele. Cel mai mult ma bucur insa ca am participat si ca printre alergatura, plite incinse si cutite ascutite, ne-am distrat si am avut o zi superba!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu