07 septembrie 2012
fasole verde cu usturoi
Zilele trecute am mancat la cantina o fasole verde submediocra, ca sa nu zic altfel. Asa ca ma intrebam, de ce e atat de greu sa faca o fasole decenta? E atat de simplu. Nu cred ca exista garnitura mai simpla. Iei o punga de fasole inghetata si o dezgheti, asta daca nu esti un purist si iei direct niste fasole proaspata din piata. In cazul 1 o fierbi cateva minute pentru ca oricum e semifiarta, in cazul 2 o fierbi ceva mai mult. Pui putina sare in apa si o scurgi intr-o strecuratoare cand s-a fiert.
Intre timp topesti niste unt intr-o tigaie, tai cativa catei de usturoi si ii arunci cu fasole cu tot in untul incins. Mai pui niste piper, intorci fasolea de cateva ori de pe o parte pe alta si gata.
Poti manca fasolea simpla sau cu niste vita facuta dupa reteta asta daca esti mai carnivor. Am zis ca e simplu, da?
Labels:
fasole,
fasole verde,
garnitura,
usturoi,
vegetarian
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu